Arrangementen 't Hemelriek


Koffie arrangementen
Buffetten
High Tea
Trouwen
Vergaderen

 

 

 

Restaurant 't Hemelriek
Houtvester Jansenweg 1
9462 TB Gasselte


Tel: 0599-565993
E-mail: info@hemelriek.nl



Kerstbuffet 2018      &        Kerst diner 2018

Het buffet zal 2 uur duren met als afsluiter een dessertbuffet waar u nog één uur van kan genieten. Voor het buffet begint, krijgt u allen een welkomstdrankje van het huis.

Salades
Aardappelsalade met grove mosterd (gebakken spekjes apart geserveerd)      
Rijkelijk gevulde rundvleessalade
Appelcompote met bosvruchten
Salade met geitenkaas
Salade van rode biet
Stoofpeertjes
Gemarineerde olijven met verse knoflook

Vleesgerechten
Gerookte ham met meloen 
Koude vleesschaal  
Wildstoof          
Varkenshaasmedailon met roomkaas en cranberrys
Eendenborstfilet
Kip spare ribs

Visgerechten
Gerookte makreelfilet in diverse variaties
Garnalencocktail
Gebakken kibbeling
Zalm a la Hemelriek

Vegetarische gerechten
Bij reservering graag vermelden dat u vegetarisch bent zodat onze chef iets lekkers voor u kan bereiden.

Bijgerechten
Mandje met diverse broodsoorten (met kruidenboter en diverse smeerseltjes)
Aardappelen met spekjes en ui
Warme groentes
Friet

Als afsluiter een dessertbuffet

Prijzen en informatie
De prijs voor ons kerstbuffet, inclusief vrij drinken (gedestilleerd uitgezonderd) is:
Volwassenen: € 47,95
Kinderen tot 10 jaar: € 23,50
Kinderen tot 3 jaar: Gratis

Tijden Eerste Kerstdag
van 13.00 - 16.00 uur  buffet
van 18.00 - 21.00 uur  diner

Tijden Tweede Kerstdag
van 13.00 - 16.00 uur   buffet
van 18.00 - 21.00 uur   diner
.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 0599-565993 of per email info@hemelriek.nl
 

 

 

 

 

Kerstdiner 2018

 

 

 

 

Voorgerecht

 

Pompoenensoep 

 

Bospaddenstoelensoep

 

 

Tussengerecht

 

Carpaccio van runderlende

 

Carpaccio van gerookte zalm

 

Carpaccio van rode biet

 

 

Hoofdgerecht

 

Hertenbiefstuk met portsaus

 

Varkenshaas met roomkaas & cranberry’s

 

Zeewolf met hollandse garnalen & zwarte tagliatelle

 

Gevulde paprika met geitenkaas & spinazie

 

 

 

 

Nagerecht

 

Verrassing van de kok


47,95 p.p.